Inderdaad, op woensdag 5 september 2018 is het terug zo ver, WINGENE KOERS. Dit jaar in een nieuw kleedje met bovendien een duidelijk boodschap voor een gezondere toekomst…

Om organisatorische redenen krijgen de renners een gewijzigd parcours voorgeschoteld.  Na 16 ronden van 9,8 km spurten ze rond 17 u. 45 over de meet die nu in de Ruiseledesteenweg zal liggen. We zijn er van overtuigd dat u als wielerliefhebber ook deze “toer”,  terug zowel in het centrum als langs landelijke wegen, met veel plezier zal af fietsen of misschien zelfs wandelen… In deze flyer en op www.wingenekoers.be vindt u het vernieuwde parcours terug.

Deze achtste internationale wedstrijd voor Elite 1.12.1 zou niet mogelijk zijn zonder de steun van de vele sponsors. Zij tekenden in op een van onze sponsorformules en genieten van onze WingeneKoers-lunch, WingeneKoers-receptie en in de VIP-lounge aan de aankomststrook. Zo beleven ze Wingene Koers van op de eerste rij. Bedankt voor hun engagement.

Naast de sponsors  zijn de vele helpende handen van onschatbare waarde. Bedankt aan allen die voor, tijdens en na de koers hun handen uit de mouwen steken om er een echte wielerhoogdag van te maken.

Maar we rekenen vooral op een attractieve wedstrijd mede door uw aanwezigheid en aanmoediging van de renners.  Daarom is er opnieuw het  Kwaremont-koersdorp, dit jaar op de terreinen van Detavernier Fuels  (aan de aankomstzone).  Van 10 u. tot 18 u. is het voor iedereen toegankelijk. U kan er genieten van een overheerlijk Kwaremont-biertje en andere dorstlessers terwijl u het hele wielergebeuren meemaakt. Ook het podium staat op dit terrein. Om 12 u. 30 worden de ploegen daar voorgesteld. Er is hierbij zeker mogelijkheid om foto’s te nemen van uw favorieten. Na de wedstrijd verschijnen de bloemenmeisjes er ten tonele voor de huldiging van de winnaar. Maar er is nog meer…

Wie bieden de aanwezigen de mogelijkheid mee te dingen om met 2 personen de dag verder als VIP te beleven.  Tot 16 u. kan u het strookje uit deze flyer deponeren in de box aan de kassa van het Kwaremont-koersdorp. Dan worden de winnaars onmiddellijk bekend gemaakt  en begeleid naar de VIP-lounge . Hierna mogen ze ook nog  meegenieten van de WingeneKoers-receptie in zaal de Verrekijker.  Er valt ook nog Bodysol-pakket en Kwaremont-bierpakket te winnen.

We hopen u alvast op woensdag 5 september 2018 te mogen verwelkomen om samen met ons “Wingene Koers” als een topdag te beleven!

Namens het bestuur,

Christophe Depamelaere, Geert Vanhullebusch, Rudy Vergucht, Bram Debackere, Martijn Lambrecht, Pieter Duyck, Patrick Hendrickx, Johan Verhelst en Henk Baesen.